Перед відходом бойовики повністю замінували Широкине — Полторак

Читать на русском
У Міноборони заявили про те, що незаконні збройні формування замінували Широкине і можуть підірвати його в будь-який момент.

Міністр оборони України Степан Полторак заявив, що перед відходом з Широкиного, бойовики повністю замінували його територію і можуть підірвати в будь-який час.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

За його словами, бойовики намагаються всіляко провокувати Збройні сили України. Полторак припустив, що у разі входу української армії до Широкиного, бойовики можуть підірвати його, а звинуватити в цьому ЗСУ.

Порошенко заявив про можливість відновлення активних бойових дій на ДонбасіЗа словами Петра Порошенка, для України все ще актуальна загроза зі Сходу, яка може перерости в активні бойові дії.

«Бойовики пішли, але залишили все замінованим. Вони можуть підірвати, якщо наші військовослужбовці увійдуть до раніше неконтрольованої частини Широкиного. Вони намагаються нас провокувати, аби ми увійшли до Широкиного, а потім вчинити там терористичні акти і нас же звинуватити в тому, що ми порушили переговори, що ми першими увійшли туди», — заявив міністр.

Водночас, Полторак повідомив, що українські військові дотримуватимуться Мінських домовленостей і припинять вогонь.

Нагадаємо, раніше глава Атлантичної ради України, генерал-лейтенант у відставці Вадим Гречанінов заявив, що здавши Широкине, бойовики нічого не втратили й не мають наміру відступати з Донбасу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: