З Майдану пішли останні учасники протесту

Читать на русском
Площа навколо монумента Незалежності на столичному Майдані повністю вільна від наметів та протестувальників.
Джерело: РИА-Новости

Сьогодні з Майдану Незалежності пішли останні мітингувальники так званого «третього Майдану».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «РІА Новости».

Біля монумента Незалежності прибрали намет представників «Революційних правих сил». Самих «правих революціонерів» на площі також не залишилося, повідомляють журналісти.

Нагадаємо, 20 лютого, на роковини розстрілів Небесної Сотні, кілька десятків людей, які брали участь у віче на Майдані Незалежності, влаштували безлади під офісом АТ «СКМ» олігарха Ріната Ахметова, що розташований на вулиці Десятинній.

Не Ахметовим єдиним: на Хрещатику розтрощили «Альфа-банк» и «Сбербанк». ФОТОАктивісти ОУН, які приймали участь у віче на Майдані, закидали камінням вітрини російських банків – «Сбербанку Росії» і «Альфа-банку»

Того ж дня активісти ОУН, які брали участь у віче на Майдані, закидали камінням вітрини російських банків – «Сбербанку Росії» та «Альфа Банку», що розташовані поруч із Будинком профспілок.

Також 20 лютого особи, які назвали себе «Революційними правими силами», захопили готель «Козацький» на столичному Майдані Незалежності й заявили про початок «третього Майдану».

Пізніше Президент України Петро Порошенко заявив, що нечисленний протест, який почався в Києві 20 лютого, є плодом кремлівської пропаганди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: