Водія BMW Ростислава Храпачевського оголосять у розшук

Читать на русском
Ростислав Храпачевський, який під дією алкоголю та наркотиків за кермом BMW намагався втекти від поліції, найближчим часом може бути оголошений в розшук.
Ростислав Храпачевський

Ростислав Храпачевський, який під дією алкоголю та наркотиків за кермом BMW намагався втекти від поліції, найближчим часом може бути оголошений в розшук.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, повідомляє «Слово і Діло».

Шкіряк пояснив, що такі заходи можуть бути вжиті силовиками, оскільки Храпачевський ховається від слідства з метою уникнення відповідальності.

Злочин чи службовий обов'язок? Арешт поліцейського розділив українське суспільство«Слово і Діло» зібрало найбільш цікаві думки українців щодо арешту патрульного поліцейського, якого підозрюють у вбивстві пасажира BMW

«Сьогодні він втретє не з'явився на допит до слідчих Нацполіціі. Нещодавно йому було оголошено першу підозру в скоєнні злочину за ч.2 ст. 342 ККУ. У зв'язку з грубим нехтуванням Храпачевським нормами чинного законодавства, а також очевидної вірогідності того, що він може переховуватися від слідства, Нацполіція здійснить всі необхідні законні заходи щодо примусового доправлення Храпачевського на допит», – заявив радник глави МВС.

Храпачевського підозрюють у опорі працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків. Відповідне звинувачення було висунуто Нацполіцією Києва вчора, 25 лютого.

Нагадаємо, в результаті масштабної погоні за участі десятків екіпажів патрульної поліції загинув 17-річний пасажир автомобіля BMW. ГПУ висунула поліцейському Сергію Олійнику, який під час погоні застосував зброю, підозру в умисному вбивстві. 18 лютого Печерський суд заарештував патрульного на два місяці без можливості внесення застави.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: