У Києві з'явиться школа для кримських татар

Читать на русском
Пропрезидентська партія в Києві ініціює створення кримськотатарської школи в столиці України.

Голова територіальної організації «Блоку Петра Порошенка» в місті Києві Дмитро Білоцерковець заявив про ініціативу створення школи для кримських татар у столиці.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу партії.

За його словами, «влада» окупованого Криму продовжує переслідувати кримських татар та заарештовувати активістів, проводячи обшуки в їхніх будинках.

Друга річниця окупації Криму: стан української армії перед анексією півострова«Слово і Діло» вирішило зобразити всю спецоперацію в цілому та реальний стан Збройних сил України.

«Наша партія ініціює процес заснування школи з кримськотатарською мовою навчання в Києві. На першому етапі може йтися про відкриття окремих класів у одній зі столичних шкіл або проведення факультативних занять для дітей. З цього приводу ми розпочинаємо консультації з керівництвом міста та Меджлісом», – сказав Білоцерковець.

Нагадаємо, раніше кримський адвокат Еміль Курбедінов повідомив про серію обшуків Федеральною службою безпеки Росії в будинках кримських татар. Також він заявив, що одного активіста було заарештовано.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: