Під завалами аварійного будинку на Хмельницького можуть залишатися люди – КМДА

Читать на русском
Під завалами аварійного будинку на вулиці Богдана Хмельницького може залишатися одна або дві особи.

У Київській міськдержадміністрації не виключають імовірності того, що під завалами будинку на вулиці Хмельницького, в якому вчора обвалилося перекриття, можуть перебувати люди.

Як передає «Слово і Діло», про це повідомив начальник управління КМДА з надзвичайних ситуацій Роман Ткачук в ефірі телеканалу «112».

«За попередньою інформацією, ми знаємо, що бригада складалася з 8 осіб та одного старшого. Наразі нам відома доля 7 осіб. Поки ще одна або дві людини під питанням. Буде це з'ясовано після того, як ми закінчимо розбір завалів», – повідомив Ткачук.

За його словами, працівникам ДСНС досі не вдалося витягнути з-під завалів тіло загиблої людини.

У «Київзеленбуді» розповіли, як будуть повертати столиці статус зеленого містаГлава Київзеленбуду Сергій Симонов розповів про концепцію озеленення міста на найближчі роки.

«При проведенні обстеження на початку робіт дійсно було виявлено тіло людини, яке перебуває між бетонними плитами. Щоб до нього дістатися, нам потрібно зверху розібрати всі завали, які є на рівні другого поверху», – сказав чиновник.

Нагадаємо, вчора в результаті обвалення перекриття будівлі на вулиці Богдана Хмельницького, 12 під завалами опинилися чотири людини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: