Порошенко дав «зелене світло» створенню в Україні представництва НАТО

Читать на русском
Сьогодні Порошенко підписав закон про створення в Україні представництва Північноатлантичного альянсу, який Рада ухвалила з третьої спроби.
Петро ПорошенкоПрес-служба Президента

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 26 лютого, підписав закон «Про ратифікацію Угоди між урядом України та Організацією Північноатлантичного договору про статус представництва НАТО в Україні».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Президента України.

Угода між Кабінетом міністрів України була підписана 22 вересня 2015 року під час візиту в Україну генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга.

Угода передбачає створення представництва НАТО в Україні, що буде складатися з офісу зв'язку НАТО та центру інформації та документації НАТО.

Порошенко підписав не весь пакет «безвізових» законівПетро Порошенко підписав лише 3 з 4 законів так званого «безвізового» пакету законопроектів.

Також, відповідно до Угоди, передбачається звільнення від податків, митних та інших зборів, кількісних обмежень діяльності в рамках проектів, що реалізуються в Україні за рахунок фінансування НАТО», – повідомляють у прес-службі.

Нагадаємо, на пленарному засіданні 4 лютого 2016 року Верховна Рада з третьої спроби прийняла закон «Про ратифікацію Угоди між урядом України та Організацією Північноатлантичного договору про статус представництва НАТО в Україні».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: