ДФС обіцяє мінімізувати борг із відшкодування ПДВ

Читать на русском
За результатами зустрічі з членами Європейської бізнес-асоціації ДФС планує протягом наступних шести місяців звести сформований борг із відшкодування ПДВ до мінімальних значень.
Роман Насіров

Державна фіскальна служба має намір відшкодувати українським компаніям 1-1,5 млрд грн заборгованості з відшкодування податку на додану вартість (ПДВ).

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ДФС.

За словами глави Служби Романа Насірова, очолюване ним відомство планує протягом наступних шести місяців звести сформований борг із відшкодування ПДВ до мінімальних значень.

Глава Фіскальної служби та представники бізнесу також обговорили питання трансфертного ціноутворення, спрощену систему оподаткування й визначення митної вартості.

Відзначимо, що обсяг відшкодування податку ПДВ в грудні 2015 року збільшився на 47,3% до 9,486 млрд грн з 6,440 млрд грн у листопаді.

Як повідомлялося раніше, главі Державної фіскальної служби Роману Насірову не вдалося переконати Кабінет міністрів у необхідності встановлення фіксованих мінімальних роздрібних цін на тютюнові вироби.

Нагадаємо, що минулого року тютюновий акциз рекордно наповнив Держбюджет. У 2015 році обсяг фінансових надходжень до Державного бюджету України від реалізації тютюнових виробів склав 22,2 млрд грн, що на 4 млрд грн більше, ніж у 2014 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: