Українські військові захопили арсенал терористів

Читать на русском
Поблизу селища Зайцеве українські військовослужбовці захопили склад російської зброї, яка належала бойовикам.

Вчора українські військовослужбовці в зоні АТО біля Зайцевого виявили та захопили великий склад зброї, що належить проросійським бойовикам.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

У штабі повідомляють, що в результаті бою поблизу селища Зайцеве українським військовослужбовцям вдалося вибити сепаратистів з їхніх позицій і відтіснити бойовиків назад. В результаті бою службовці ЗСУ виявили та захопили склад з озброєнням.

Поблизу селища Зайцеве українські військовослужбовці захопили склад російської зброї, яка належала бойовикам.
РПВ "Шмєль"

«На місці кинутих позицій російських найманців, звідки вони починали атакувати українські позиції, були захоплені ворожі трофеї: протитанкові керовані ракети, призначені для ураження танків і броньованої техніки, їх менший аналог «Джміль», вогнемети виробництва 2000 року. Є докази того, що все це зроблено в Росії, оскільки має відповідне маркування та перебуває на озброєнні армії РФ. Ситуація в черговий раз доводить, що збройна агресія Росії на Донбасі триває. Вона її ініціювала, фінансує, озброює та нею керує», – повідомляють у прес-центрі.

У Київській області виявили величезний арсенал боєприпасів із зони АТОВ одній із приватних садиб на Київщині незаконно переховували понад 20 тисяч набоїв, гранати та постріли до гранатомета.

Також у повідомленні зазначається, що командир батальйону українських військових, які захопили арсенал, сподівається, що бійців представлять до нагород.

Нагадаємо, в кінці минулого року «Слово і Діло» повідомляло, що сили АТО знайшли на Донбасі схованку з російською зброєю та боєприпасами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: