Порошенко закликає демобілізованих бійців служити за контрактом

Читать на русском
Президент України зазначив, що військовослужбовці, які пройшли через бої на сході країни, зможуть якісно посилити склад ВСУ.
Джерело: Президент України

Президент України Петро Порошенко сьогодні провів нараду з бойовими офіцерами, які пройшли АТО, за участю вищого керівництва Збройних сил України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Глави держави.

На зустрічі з офіцерами Порошенко заявив, що саме вони знають усі реалії служби, проблемні питання та про те, які кроки потрібно зробити для подальшого розвитку армії.

«На вашому прикладі має вчитися покоління українських військовослужбовців, як захищати Батьківщину, і ваша думка – чесна, спокійна та неупереджена – про те, які кроки нам зараз потрібно зробити для того, щоб удосконалити наші Збройні сили, підвищити їх ефективність – для мене буде дуже важливою», – зазначив Президент.

Сьома хвиля мобілізації: до армії призовуть лише досвідчених бійців та ветеранівГенштаб зробив висновки з усіх недоліків, які були виявлені при всіх попередніх хвилях мобілізації, щоб не допустити їх у майбутньому.

За словами Верховного головнокомандувача, необхідно активізувати роботу із залучення на службу демобілізованих військових, які вже пройшли навчання й мають досвід бою.

Нагадаємо, начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко заявив, що військових, призваних до війська за 4-ю хвилею мобілізації, демобілізують в кінці березня-квітні поточного року. Сьома хвиля мобілізації запланована Генштабом на березень поточного року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: