Нацкоменерго оштрафувала «Енергоатом» і «Запоріжжяобленерго»

Читать на русском
У 2015 році НКРЕКП виписала на адресу НАЕК Енергоатом і ВАТЗапоріжжяобленерго 130 постанов про накладення штрафів.

Національна комісія з регулювання енергетики та комунальних послуг повідомила про результати перевірок ДП «НАЕК «Енергоатом» і ВАТ «Запоріжжяобленерго».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Урядовий портал».

За результатами перевірок цих підприємств, які проводилися протягом 2015 року, ухвалено 130 постанов про накладання штрафів, 33 приписи про усунення порушень і 158 протокольних рішень, з яких 19 стосуються звернень Комісії до правоохоронних органів.

«Газпром» хоче оштрафувати Україну за недобір газуРосійський монополіст «Газпром» пред'явив компанії «Нафтогаз України» штраф за недобір газу в розмірі 26,7 млрд доларів.

Перевірками підприємств були виявлені «низький рівень виконання інвестиційних програм, дотримання структури встановлених тарифів; неправильне зарахування коштів на рахунки зі спеціальним режимом використання; неподання або несвоєчасне подання звітності; неповідомлення Комісії про проведення інших видів діяльності тощо».

Загальна сума штрафів, виписаних «Енергоатому» та «Запоріжжяобленерго», склала 4 млн 886,9 тис. гривень.

Як повідомляло «Слово і Діло», в січні цього року Антимонопольний комітет України вирішив покарати російський «Газпром» на 85 млрд гривень за зловживання монопольним становищем на ринку транзиту природного газу в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: