У Павлограді «загубили» 1,5 млн грн, виділених на ремонт доріг – СБУ

Читать на русском
У Павлограді Дніпропетровської області підрядники вивели в тінь більш 1,5 млн грн, призначених для ремонту доріг.

Служба безпеки України розкрила злочинну схему привласнення коштів обласного бюджету, виділених на ремонт мережі автомобільних доріг у Павлограді (Дніпропетровська область).

Про це з посиланням на прес-службу СБУ повідомляє «Слово і Діло».

За даними спецслужби, на ремонт автодоріг у місті було виділено 4,2 млн грн, з яких 1,5 млн були виведені в тінь шляхом переведення на рахунки фіктивних фірм.

«Для проведення ремонтних робіт приватний підрядник отримав із бюджету області майже 4,2 мільйона гривень. При перевірці звітної документації співробітники спецслужби встановили, що вартість ремонту була завищена на більш ніж півтора мільйона гривень, які зловмисник перенаправив на рахунки фіктивних підприємств і вивів у тінь», – повідомили в СБУ.

За фактом правопорушення порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу. В ході обшуків правоохоронці вилучили комп'ютерну техніку, документацію, печатки та штампи фіктивних підприємств.

Нагадаємо, як раніше повідомляло «Слово і Діло», до топ-3 країн-інвесторів Дніпропетровської області, згідно з офіційною статистикою ОДА, увійшли Кіпр і Віргінські острови.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: