Яценюк зміцнить коаліцію за рахунок її колишніх членів

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк збирається залучити до коаліції парламентарів, які раніше пішли з неї.
Арсеній Яценюк

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що він має намір зміцнити нинішню парламентську коаліцію за рахунок її колишніх членів.

Про це глава уряду заявив сьогодні на брифінгу в Харкові, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНІАН».

«Ми сподіваємося зміцнити коаліцію. Зараз ідуть дискусії з іншими членами колишньої коаліції про те, щоб ця коаліція була укріплена», – сказав Яценюк.

Прем'єр також додав, що готовий співпрацювати з народними депутатами з фракції «Блоку Петра Порошенка» і додав, що «БПП» і «Народний фронт» повинні взяти на себе всю повноту відповідальності за політичну та економічну стабільність.

Арсеній ЯценюкГолова політради партії "Народний фронт"

«Я заявляв і заявляю, що я в черговий раз готовий простягнути руку Президенту та його фракції. Ми продовжували 24 місяці найскладніші та непопулярні реформи, і не можна зупинятися на півдорозі... Є політична відповідальність перед країною, а не істерія на наступні дострокові парламентські вибори, які завершаться дуже й дуже сумно», – підсумував прем'єр-міністр.

Раніше «Слово і Діло» повідомляло, що після невдалої спроби парламентарів відправити уряд Яценюка у відставку про вихід з парламентської коаліції заявили фракції «Самопомочі» та «Батьківщини».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: