Експерт: щоб люди не розгромили Кабмін, їх направили на штурм банків

Читать на русском
Сергій Биковполітичний експерт

Основна організаторська міць проведених і організованих акцій у центрі Києва була точно не за «Правим сектором».

Про це в коментарі «Слову і Ділу» розповів політичний експерт Сергій Биков, аналізуючи акції протесту на Майдані, які минулих вихідних організували так звані «Революційні праві сили».

«Складається враження, що метою всього було доведення протестного руху до абсурду. Зроблено було все неякісно, неефективно й так, щоб цей протест нічим не завершився», – підкреслив політичний експерт.

«Це не могло обійтися без участі Адміністрації Президента, оскільки для того, щоб люди не йшли протестувати під Кабмін та не громили будівлю парламенту, необхідно було людей направити громити російські банки. Але тим самим вони завдають шкоди українцям і Україні, а не РФ, оскільки в цих банках працюють українці, ці банки платять податки Україні», – аналізує Сергій Биков.

На його думку, акції, які відбулися на вихідних, були свого роду переведенням стрілок із Банкової, щоб не було погрому Кабміну та парламенту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що учасниками «РПС» є вигнані члени «Правого сектору» та розшукуваний щодо подій у Мукачеві комбат «Чесний». Як відомо, в «ПС» заявили, що не мають стосунку до «РПС».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: