Проїзд у київському транспорті для студентів може стати безкоштовним

Читать на русском
За петицію про надання студентам права на безкоштовний проїзд у громадському транспорті столиці проголосували 10 407 осіб.

Київська міська рада прийняла до розгляду петицію про можливість надання столичним студентам права на безкоштовний проїзд у громадському транспорті Києва.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Київради.

Петиція «Безкоштовний проїзд студентів у громадському транспорті» набрала 10 407 голосів, за мінімально необхідних 10 000, повідомляють у КМР.

У Київраді зазначають, що секретар Київської міської ради Володимир Прокопів вже доручив постійній комісії Київради з питань транспорту, зв'язку та реклами, а також постійної комісії з питань освіти, науки, сім'ї, молоді та спорту розглянути електронну петицію в установленому порядку.

«Автор електронного звернення Єгор Кічко пропонує встановити безкоштовний проїзд для студентів у громадському транспорті. За словами автора петиції, студенти, на відміну від школярів, для яких проїзд безкоштовний і яких забезпечують батьки, повинні забезпечувати себе самі. Дорога студентів до навчальних закладів, як правило, довша, ніж учнів до школи, й вимагає великих витрат», – кажуть у Київраді.

Нагадаємо, в липні минулого року у Верховній Раді України парламентарі ухвалили в другому читанні та в цілому законопроект Президента Петра Порошенка, яким запроваджуються колективні електронні петиції як форма звернення громадян до органів влади.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: