Кабмін припинив виплати фейковим переселенцям

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що Кабмін перестав виплачувати соціальну допомогу 150 тисячам громадян, нібито видають себе за вимушених переселенців.
Арсеній Яценюк

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив про припинення соціальних виплат 150 тисячам так званих «переселенців».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку «Урядового порталу» в Facebook.

«За останній місяць ми зупинили виплати для 150 тисяч так званих «переселенців». Ми з'ясували, що побудована ціла схема, коли шахраї отримують документи громадян країни, які не проживають на контрольованій території України, йдуть до органів соціального захисту, й під приводом того, що нібито такі громадяни зареєстровані як тимчасові переселенці, отримують сотні мільйонів гривень із Державного бюджету», – заявив Яценюк.

«Кожна людина, яка, відповідно до закону, повинна отримувати будь-який вид соціальної допомоги або доплати, далі буде її отримувати», – запевнив прем'єр-міністр.

Карта переселенців зі сходу та півдня України станом на 4 лютого«Слово і Діло», спираючись на дані Міністерства соціальної політики, зобразило карту переселенців з окупованих територій.

Нагадаємо, за даними Міністерства соціальної політики України, станом на 4 лютого 2016 року кількість людей, які залишили свої будинки на окупованих територіях Донецької, Луганської областей і в Криму, складає вже 1 млн 714 тисяч 719 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: