У розвідці назвали ситуацію на Майдані спробою РФ дестабілізувати Україну

Читать на русском
Українська розвідка повідомляє про три шляхи, якими Російська Федерації намагатиметься дестабілізувати Україну.

Заступник директора департаменту Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький заявив, що Росія продовжить спроби дестабілізувати країну всіма методами, в тому числі через організацію псевдопротестів у Києві.

Про це він заявив у ефірі каналу «112 Україна», повідомляє «Слово і Діло».

За словами Скібіцького, Україні вдалося протистояти агресії Росії та взяти ситуацію в свої руки. Водночас він наголосив, що РФ не припинить спроб дестабілізувати України трьома шляхами.

«Перше: у сфері безпеки – продовження складної ситуації в окупованих районах, підтримка 1-го, 2-го армійських корпусів (окупаційні війська РФ на Донбасі – Ред.) у бойовій готовності і в готовності до можливого відновлення бойових дій у будь-який момент. Друге: дуже активне застосування інформаційно-психологічних, інформаційних технологій і операцій проти України та населення як на нашій, так і на окупованій території», – сказав Скібіцький.

Українська розвідка повідомила про значні втрати військових РФ на ДонбасіУ районі населеного пункту Мар’їнка загинуло дев’ять російських військовослужбовців, ще вісім отримали поранення.

Також, за його інформацією, Росія причетна до організації псевдопротесту, який наразі триває у Києві.

«І третє – це те, що ми бачимо зараз на Майдані: тиск на нашу державну владу, це підтримка всіх тих дестабілізуючих факторів, які є зараз в Україні, з тим, щоб дестабілізувати ситуацію в нашій державі та не допустити подальшої інтеграції України до європейського співтовариства», – заявив заступник директора ГУР МО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: