Amnesty International звинуватили Росію в масових вбивствах

Читать на русском
Amnesty International надала відеозапис, на якому зафіксовані наслідки бомбардування житлового кварталу в місті Алеппо. В результаті авіаудару загинула дитина.

Міжнародна неурядова організація з прав людини Amnesty International звинуватила Росію в навмисних бомбардуваннях мирного населення та рятувальників у Сирії.

Про це повідомляє Sky News, передає «Слово і Діло».

«У організації є документальні підтвердження ударів російської авіації по школах, лікарнях та житлових будинках», – стверджує директор із реагування на кризові ситуації Amnesty International Тирана Хассан.

Хассан зазначає, що бомбардування цивільних об'єктів самі по собі є військовим злочином. Більше того, РФ завдає повторні удари по тих же об'єктах, де вже постраждали рятувальники та цивільні, які евакуювали поранених.

В якості підтвердження організація надала відеозапис, на якому зафіксовані наслідки бомбардування житлового кварталу в місті Алеппо. В результаті бомбардування загинула в тому числі маленька дитина. Стверджується, що авіаудару завдав саме російський військовий літак.

Експерт: війна з РФ триватиме навіть після завершення конфлікту на ДонбасіСпеціаліст поділився міркуваннями щодо рішення Європарламенту підтримати створення формату «Женева плюс» для повернення Криму.

Відзначимо, що в Сирії вже п'ять років іде громадянська війна. В результаті воєнних дій більше 400 тис. убитих, до 7 млн ​​внутрішньо переміщених осіб і 5 млн біженців.

Як повідомлялося раніше, повстанці Вільної сирійський армії в провінції Латакія збили з протитанкової ракети російський вертоліт.

У тиску на Захід Кремль вибирає найбільш болючі методи тиску. Після безрезультатних для російської сторони переговорів щодо ситуації з Донбасом у хід іде пряме військове втручання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: