У Путіна розповіли, за яких умов відпустять всіх українських полонених

Читать на русском
Представник РФ у Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі розповів, за яких умов відбудеться обмін полоненими в форматі всіх на всіх
Борис Гризлов

Російський представник у Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Борис Гризлов заявив, що для обміну полоненими в форматі «всіх на всіх» Україна повинна прийняти закон про амністію.

Про це він сказав, коментуючи вчорашній обмін полоненими між Україною і терористами самопроголошеної «ДНР», пише «Слово і Діло» з посиланням на «ТАСС».

Гризлов зазначив, що 17 лютого Контактна група фактично домовилася про відновлення «обміну полонених і незаконно утримуваних осіб». За його словами, це «скромний, але значущий результат».

У Мінську сторони обмінялися списками заручників – ГеращенкоПредставники України в Тристоронній контактній групі в Мінську передали росіянам та представникам бойовиків списки полонених для здійснення обміну.

Водночас представник Путіна зазначив, що стратегічне вирішення питання відновлення обміну полоненими залежить від виконання деяких зобов'язань, які взяли на себе сторони згідно з Мінськими угодами.

«Це означає: звільнити полонених і незаконно утримуваних осіб на основі принципу «всіх на всіх». А для цього, в свою чергу, потрібна широка амністія», – заявив він.

Нагадаємо, вчора між Україною і терористами на Донбасі відбувся обмін полоненими. Четверо українських військових повернулися додому. У свою чергу, українська влада віддала п'ятьох бойовиків «ДНР» і одного священика.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: