Тука розкритикував політиків за популістичні обіцянки

Читать на русском
Керівник Луганської області Георгій Тука констатував збільшення кількості популістичних заяв в Україні
Георгій ТукаФото: Укрінформ

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука констатував збільшення кількості обіцянок популістичного характеру серед українського політикуму.

Про це він написав у себе на сторінці в Facebook, інформує «Слово і Діло».

«Нажаль, переважна більшість українців ще не зрозуміла: не існує простих відповідей на складні запитання. Не існує. Коли вам надають такі прості відповіді – це і є популізм. Злочинний популізм», – заявив керівник Луганської області.

Наталія КоролевськаНародний депутат України
Королевська запевнила, що середня пенсія в Україні буде 500 євроСказано 7 червня 2012 р.Статус обіцянки: Не виконано

За його словами, зараз в Україні розігрується неймовірна популістична хвиля. «Конкуренція серед «обіцяльників» така, що аж дух захоплює! Ось-ось винирне пані Королевська зі своїми пенсіями по 500 євро», – віджартувався Тука, додавши, що деякі українці все одно продовжать голосувати за подібних «пройдисвітів».

Тука також розкритикував висунуті активістами «Революційних правих сил» вимоги.

«Критикував і критикую політичних керманичів держави за відсутність очищення судівської гілки влади та імітацію реформ в прокуратурі. Водночас, виступаю категоричним противником популістів псевдо-патріотів, які кидаються в обійми з «Опозиційним блоком», – заявив чиновник.

«Це – недолугий примітивний злочинний популізм, який призведе лише до катастрофічних наслідків для України як в політичній, так і в економічній площині», – резюмував керівник Луганської ВЦА.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: