Чи зможе Петренко перевести всі сервіси Мін’юсту в електронний формат? Думка експерта

Читать на русском

Якщо Павло Петренко зможе виконати обіцянку про переведення сервісів Міністерства юстиції в електронний формат, це буде одна із найзначущіших реформ уряду
Валентин Гладких

10 лютого 2016 року міністр юстиції України Павло Петренко пообіцяв перевести всі сервіси, які були в Міністерстві юстиції, в електронний формат.

У коментарі «Слову і Ділу» політолог Валентин Гладких дав оцінку відповідній ініціативі міністра.

За словами експерта, дана обіцянка зроблена у правильному напрямку, і якщо вдасться її реалізувати, то це буде одна із найзначущіших реформ, яка вдалася нинішній владі.

«Поки що можемо говорити про те, що Міністерство юстиції вже зробило низку кроків у цьому напрямку, і вже на сьогоднішній день процедура спілкування людей з державою суттєво спрощена», – зазначив Гладких.

В даному випадку уряд просто мусить задовільнити цю потребу, максимально спростивши механізм взаємодії громадянина з державою, резюмував експерт.

За два роки на посаді керівника Мін'юсту Павло Петренко дав 86 обіцянок, більше половини з яких отримали статус «виконано». Ще 13 своїх зобов'язань чиновник провалив. Як виконують свої обіцянки інші міністри уряду Арсенія Яценюка можна переглянути за цим посиланням.

Сможет ли Петренко в 2016 году перевести все сервисы Минюста в электронный формат? Валентин ГладкихSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: