Патрульна поліція розпочала роботу ще в одному місті

Читать на русском
Співробітники Національної поліції в Чернігові пройшли навчання в тренінговому центрі Головного управління поліції Київської області.

Сьогодні, 19 лютого, підрозділи Національної поліції приступили до патрулювання в Чернігові.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає «Слово і Діло».

«Увечері на вулиці міста вийдуть 211 патрульних. Це 211 найкращих, які пройшли програму навчання та тренувань, найкращі з майже 5 тисяч тих, хто подав заявки, які подолали конкурс 22 людини на місце», – пише міністр.

За його словами, співробітники поліції пройшли навчання в тренінговому центрі Головного управління поліції Київської області. Викладачі були з України, їм допомагали тренери з Канади та США.

«Начальником управління патрульної поліції Чернігова призначений старший лейтенант поліції Олександр Леонов – 37 років, освіта – вища, Національний авіаційний університет, 7 років служив у ЗСУ, з першим призовом прийшов до патрульної поліції Києва, був командиром роти та командиром батальйону», – додав міністр.

У чернігівській команді поліції 19% складають дівчата, 22 учасники АТО, 4 майстри спорту та 8 кандидатів у майстри спорту (велоспорт, легка атлетика, самбо, лижний спорт). В лавах патрульної поліції Чернігова також служить чемпіонка України з історичного бойового фехтування Світлана Антіпова. Більше 86% патрульних мають вищу освіту – в поліцію прийшли колишні журналісти, перекладачі, інженери, програмісти та військові.

Як раніше повідомлялося, що патрульна поліція розпочала роботу в двох містах Донбасу та в Херсоні.

У грудні співробітники Національної поліції провели обшук у квартирі щодо справи конвертаційного центру та в результаті вилучили документи Віктора Януковича.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: