Глави МЗС Німеччини та Франції оцінять політичну ситуацію в Україні

Читать на русском
Міністри закордонних справ Франції та Німеччини відвідають Україну для оцінювання політичної кризи в країні.
глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр

Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр і його колега з Франції Жан-Марк Ейро 22 лютого відвідають Україну з метою оцінки політичної кризи в країні.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «РІА Новини».

За словами офіційного представника МЗС ФРН Мартіна Шефера, крім оцінки політичної ситуації, глави МЗС Франції та Німеччини проведуть зустрічі з урядом України.

Гра з нульовою сумою: плюси та мінуси невдалої відставки КабмінуНапередодні народні депутати не змогли відправити Арсенія Яценюка у відставку. Які плюси та мінуси цієї ситуації, розбиралося «Слово і Діло»

«Штайнмаєр та Ейро зустрінуться в Берліні в аеропорту. Потім обидва одним бортом вирушать до Києва. Йдеться про те, щоб разом на місці скласти картину складної політичної ситуації в країні, поговорити з представниками політичного керівництва країни, з Президентом, прем'єром, главою МЗС, з керівниками фракцій представлених у Раді партій», – повідомив Шефер.

Нагадаємо, з правлячої парламентської більшості вийшли три фракції, що означає офіційний розпад коаліції. Це сталося після того, як коаліція не змогла проголосувати за відставку чинного уряду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: