«БПП» хоче повернути «Батьківщину» та «Самопоміч» до коаліції

Читать на русском
Народний депутат України від БПП Мустафа Найєм висловив намір його фракції повернути Батьківщину та Самопоміч до коаліційних переговорів.
Мустафа Найєм

Народний депутат України від фракції «Блоку Петра Порошенка» Мустафа Найєм розповів про намір фракції залучити нардепів від «Батьківщини» та «Самопомочі» до коаліційних переговорів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «БПП».

За словами Найєма, запрошувати «Батьківщину» та «Самопоміч» на переговори потрібно після відставки уряду Яценюка.

Юлія ТимошенкоНародний депутат України
Тимошенко запевнила, що фракція "Батьківщина" залишатиметься в коаліціїСказано 26 лютого 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Найєм вважає, що після виходу «Самопомочі» парламентська більшість втратила партнерів, які прийшли до Ради після Майдану. Нардеп зазначив що більшість «тепер створюють люди, наближені до Ріната Ахметова, Ігоря Коломойського, до кого завгодно, тільки не до Майдану».

«З цієї ситуації, мені здається, є вихід, коли ми дійсно можемо запросити «Самопоміч» та «Батьківщину» за стіл переговорів. Для цього ми повинні прибрати цей уряд. І сісти домовлятися про новий формат уряду», – сказав Найєм.

Нагадаємо, вчора голова «Самопомочі» Олег Березюк заявив, що фракція ухвалила рішення про вихід із парламентської коаліції. За день до цього народний депутат України, голова фракції «Батьківщини» Юлія Тимошенко також заявила про вихід з парламентської коаліції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: