США та Україна впроваджують контроль за публічними фінансами – Яресько

Читать на русском
Мінфін України вже працює з радниками США щодо низки питань, наприклад, створення системи контролю за публічними фінансами Е-data та управління боргом. Яресько вчора також зустрілася з Надзвичайним і Повноважним послом ФРН в Україні Крістофом Вайлем.

Міністр фінансів України Наталія Яресько провела зустріч із представником Мінфіну США Полом Леонтовичем, на якій обговорювалися шляхи впровадження контролю за публічними фінансами Е-data.

Про це вона повідомила у себе на сторінці в Facebook, предає «Слово і Діло».

«Міністерство фінансів України вже працює з радниками США щодо низки питань, наприклад, над створення системи контролю за публічними фінансами Е-data та управлінням боргом», – пише Яресько.

За її словами, також було обговорено можливості розширення технічної допомоги та залучення американських експертів в більше коло питань, якими займається Мінфін.

Яресько вчора також зустрілася з Надзвичайним і Повноважним послом ФРН в Україні Крістофом Вайлем, першим секретарем посольства ФРН в Україні з питань митної служби Ральфом Мальхіним і головою економічного відділу посольства ФРН в Україні Хольгер Кремером. На зустрічі з делегацією з Німеччини перелік обговорюваних питань стосувався подальшої роботи в сфері реформування митниці.

Нагадаємо, що міністр економічного розвитку Айварас Абромавичус пропонував на посаду прем'єр-міністра України Наталію Яресько.

Раніше повідомлялося, що Мінфін України відмовився від посередників в реалізації облігацій.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: