Українських політиків запитають про обіцянки щодо Майдану

Читать на русском
Сьогодні в ефірі програми Право на владу українські політики, які два роки тому були обличчями Майдану, прокоментують відібрані аналітиками Слова і Діла обіцянки, які вони давали протягом двох років із моменту кривавих подій.

Сьогодні в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1» українські політики, які два роки тому були «обличчями Майдану», дадуть відповіді на гострі питання родичів Небесної сотні, а також прокоментують відібрані аналітиками «Слова і Діла» обіцянки, які вони давали протягом двох років із моменту кривавих подій.

Програма під назвою «Ми перед ними в боргу» буде повністю присвячена другій річниці Революції Гідності.

У студію запрошені родичі Небесної Сотні, медики, священики та волонтери, які були на Майдані, а також журналісти, які брали активну участь у висвітленні подій тих часів.

Другі роковини розстрілів на Майдані: обіцянки і факти«Слово и Діло» вирішило нагадати, як розвивалися події в Києві два роки тому, а також показати досі не втілені в життя обіцянки українських політиків на тему Майдану.

Крім цього, в студії виступлять і так звані «обличчя Майдану», які стали політиками, державними та громадськими діячами.

Разом із глядачами та ведучими, гості згадають події, що передували завершенню Революції Гідності, й проаналізують, як події сьогоднішнього дня співвідносяться з вимогами Майдану та які обіцянки через два роки після лютневих кривавих подій 2014 року були втілені в життя.

Про те, чого досягла Україна, а що було зроблено не так, та чи можливо це змінити говоритимуть сьогодні в програмі «Право на владу» о 22:00 на телеканалі «1+1».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: