На південному сході Туреччини підірвали військовий конвой

Читать на русском
На південному сході Турецької республіки стався підрив військової колони. В результаті вибуху загинуло до 10 осіб.

У турецькій провінції Діярбакир у районі Лідже, що розташований на південному сході держави, стався підрив військової колони.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на CNN Türk.

За інформацією ЗМІ, вибух стався приблизно о 9:40 ранку за місцевим часом. Влада країни підозрює в підриві членів «Робітничої партії Курдистану». Як повідомляють правоохоронні органи, попередньо причиною вибуху називають дистанційний підрив міни.

В результаті теракту загинуло 6 солдатів, одна особа отримала важкі поранення. Турецькі силовики заявили про проведення в районі спеціальної операції з ліквідації бойовиків.

Нагадаємо, вчора, 17 лютого, в столиці Туреччини Анкарі стався теракт, в результаті якого були підірвані автобуси з курсантами військового училища. За даними правоохоронних органів, загинуло 28 осіб, понад 60 були поранені.

Прем'єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу звинуватив члена бойового крила Курдського верховного комітету «Загону народної самооборони» (YPG) Саліха Наджара в скоєнні теракту. Давутоглу зазначив, що Наджар має зв'язки з «Робітничою партією Курдистану».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: