Саакашвілі заявив, що СБУ влаштувала за ним стеження

Читать на русском
Голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі звинуватив Службу безпеки України в організації стеження за ним.
Міхеіл Саакашвілі

Голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі звинуватив Службу безпеки України в організації стеження за ним.

Про це політик написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Через те, що мені стало достеменно відомо, що «смотрящий» СБУ Даниленко сам найняв дві групи, щоб здійснити стеження за участю ресурсів СБУ за мною та моїми співробітниками, я змушений був відмовитися від охорони СБУ», – заявив Саакашвілі.

Є конкретні люди, яких потрібно прибрати з політики – СаакашвіліОдеський губернатор Михайло Саакашвілі розповів, що вважає за необхідне зараз відставку Генпрокурора.

Керівник Одещини вважає, що «вони вирішили оголосити нам війну» після того, як його команда в адміністрації «закрила СБУшникам їхні традиційні джерела корупційних доходів у Одесі, пов'язані з митницею, контрабандою горіхів, нелегальним гральним бізнесом, обміном валюти, контрабандою сигарет та іншими грабіжницькими схемами».

«Спочатку заступник керівника СБУ Денчина викликав до Києва керівника СБУ по Одесі Батракова, якого спеціально повернули із відрядження до зони АТО, щоб доручити йому взятися за «проекти Саакашвілі», до яких серед інших належить Центр обслуговування громадян і перебуває в процесі реалізації Відкритий митний простір, а вчора СБУ вдерлося до Іллічівської поліції звільняти заарештованого за розбій, багаторазово судимого громадянина», - розповів Саакашвілі.

За його словами, бійці «Альфи» приставили до стінки працівників поліції й заявили, що, за їхньою інформацією, поліцейські незаконно затримали бандита та піддали його тортурам. «Що, звичайно, є повною вигадкою», - зазначив глава Одеської ОДА.

Саакашвілі також повідомив, що поінформував Президента про незаконні дії СБУ та збирається «відкрито реагувати на всі факти шантажу та свавілля».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: