Бойовики обстріляли сили АТО з артилерійської установки – штаб АТО

Читать на русском
Незаконні збройні формування продовжують порушувати режим припинення вогню в зоні проведення антитерористичної операції.

Проросійські бандформування вперше за останні місяці обстріляли позиції сил АТО з артилерійської установки.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

За інформацією прес-центру, загалом минулої доби незаконні збройні формування 47 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, більшість пострілів були прицільними.

«Найбільша кількість порушень режиму припинення вогню зафіксована в передмістях Донецька та Горлівки. З гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів були обстріляні наші опорні пункти в Опитному, Пісках, Троїцькому, Зайцевому, Новгородському та Луганському. Крім того, в Мар’їнці та Опитному ворог вів вогонь із мінометів калібру 82 мм», – йдеться у повідомленні.

Також уперше за останні місяці проросійські бандформування застосували артилерійську установку. Крім того, противник продовжує вести вогонь із мінометів, БМП та ін.

КПВВ «Мар'їнка» знову закриваютьКерівництво АТО на території Донецької та Луганської областей вирішило закрити з 17 лютого КПВВ «Мар’їнка».

«В районі Майорська проросійські найманці вкотре застосували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. З напрямку шахти 6-7 по наших укріпленнях вела вогонь 122-мм артилерійська установка ворога», – наголошують у штабі АТО.

Проросійські бойовики порушували режим припинення вогню й на Луганщині. Так, зі стрілецької зброї були обстріляні українські позиції неподалік Трьохізбенки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: