Депутати хочуть ще раз голосувати за відставку Кабміну

Читать на русском
Народні депутати Ігор Луценко та Костянтин Усов вважають, що їхні голоси за відставку Яценюка не були зараховані.
Ігор Луценко

Народні депутати вважають, що їхні картки не спрацювали під час голосування й мають намір ініціювати повторне голосування за відставку уряду.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це депутати Луценко і Усов написали на своїх сторінках в Facebook.

«Я натиснув зелену кнопку «за» відставку уряду, потім виявилося, що у мене та у Олени Сотник із «Самопомочі» картки не спрацювали... До речі, завтра у Гройсмана буде непоганий шанс – привід переголосувати відставку, тому що реально є підстави технічного збою. Якщо незаконно Гройсман по 10 разів переголосовував закони, то чому цілком законно не спробувати переголосувати хоча б одного разу?», – написав Луценко.

Над чим цього тижня працюватиме Рада? Огляд законопроектів парламентуЧерговий пленарний тиждень починається з довгоочікуваного річного звіту уряду. Сьогодні вирішиться, подальша доля України на майбутній піврічний період – мається на увазі, чи відбудуться вибори вже навесні цього року, чи чекати все ж восени.

«Система «Рада» взагалі не зафіксувала мій голос. Не просто помилково віднесла щось інше, а взагалі визначила, що я «не голосував». Хоча я був на своєму робочому місці й натискав зелену кнопку. При свідках. Завтра подам відповідну заяву», – своєю чергою повідомив Усов.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада України не підтримала постанову №4080 про недовіру уряду прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. За відповідне рішення проголосували лише 194 народних депутата.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: