Деканоїдзе не бачить Іллю Киву офіцером поліції

Читать на русском
Деканоїдзе не бачить серед офіцерів поліції Іллю Киву, проте потрібно дочекатися переатестації центрального апарату Національної поліції.

Начальник Національної поліції Хатія Деканоїдзе не бачить начальника Департаменту протидії наркозлочинності Іллю Киву офіцером поліції.

Про це вона розповіла в інтерв'ю «Українській правді», передає «Слово і Діло».

«Давати оцінки вчинкам – це справа внутрішньої безпеки. Вони цим займаються, якщо є якісь помилки або якісь факти. Але особисто моя думка: я не бачу Киву поліцейським офіцером у нашій новій поліції», – зазначила Деканоїдзе.

На її думку, потрібно дочекатися переатестації центрального апарату Національної поліції. «Єдине, що я можу сказати, це те, що переатестація центрального апарату поки не завершилася. Давайте дочекаємося переатестації», – додала Хатія Деконаідзе.

За її словами, поточна переатестація – це не останній етап очищення кадрового ресурсу поліції. «Це перший етап очищення. Тому я тут, щоб поступово домагатися того, щоб функціонал, структура та люди, які працюють в нашій команді, були адекватними й гідними», – каже Деканоїдзе.

Як повідомлялося раніше, переатестацію в Київській області не пройшло 60% вищого керівництва, 40% керівників середньої ланки та 19% рядових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: