«Батьківщина» вийшла з коаліції

Читать на русском
Народний депутат України Юлія Тимошенко заявила, що її фракція залишає парламентську коаліцію.
Юлія Тимошенко

Народний депутат України, голова фракції «Батьківщини» Юлія Тимошенко заявила, що на засіданні фракції сьогодні вранці було прийнято рішення про вихід із парламентської коаліції.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Тимошенко сказала в ефірі телеканалу «112».

Юлія ТимошенкоНародний депутат України
Тимошенко запевнила, що фракція "Батьківщина" залишатиметься в коаліціїСказано 26 лютого 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Ви знаєте, що вчора у ВР відбулися екстраординарні події, коли все таємне стало явним. Фракція «Батьківщини» сьогодні на своєму ранковому засіданні прийняла рішення про єдиний можливий крок, цей крок – до виходу з коаліції», – заявила Юлія Тимошенко.

Раніше Юлія Тимошенко обіцяла, що фракція «Батьківщини» не покине склад нинішньої парламентської коаліції. Таким чином, обіцянка не виконана.

Також на сьогоднішньому парламентському засіданні були відсутні депутати фракцій «Батьківщини» та «Самопомочі» через незгоду з продовженням роботи уряду Яценюка.

За словами Тимошенко, за голосування проти відставки уряду Арсенія Яценюка народним депутатам пропонували по мільйону доларів.

«За кожен голос, який не голосував за відставку Яценюка, давали мільйон доларів», – сказала Тимошенко, додавши, що скуповування голосів проходило масово.

Нагадаємо, вчора народним депутатам не вистачило 32 голосів, щоб відправити уряд на чолі з Арсенієм Яценюком у відставку. Сьогодні деякі депутати заявили про намір винести питання відставки Кабміну на повторне голосування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: