Росія повністю зупинила транзит українських фур

Читать на русском
Росія відсьогодні повністю зупинила транзит українських вантажних автомобілів через територію РФ.

Міністерство транспорту Росії заявило про повне призупинення транзиту українських вантажних автомобілів через територію своєї країни.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Мінтрансу РФ.

«У зв'язку з продовженням блокування руху російських вантажних транспортних засобів територією України з 12.00 мск 16 лютого 2016 року на території РФ повністю припиняється рух українських вантажних транспортних засобів, що здійснюють транзитні перевезення вантажів», – заявили в прес-службі відомства.

Також повідомляється, що на території Російської Федерації наразі затримано 324 вантажних автомобіля, зареєстрованих в Україні.

Про це повідомили в «Ространснадзорі».

«Станом на 10:00 16.02.2016 р. на території Росії затримано 324 автотранспортних засоби, що належать українським перевізникам. Більшість автомобілів затримано на території Центрального та Північно-західного федеральних округів. Випадків вчинення протиправних дій з боку водіїв автомобілів не зареєстровано», – заявили в російському відомстві.

У «Ространснадзорі» кажуть, що українські фури затримуються до отримання додаткових вказівок від Міністерства транспорту Російської Федерації.

«Інспектори... в ході здійснення транспортного контролю вантажних автотранспортних засобів, зареєстрованих в Україні, складають протокол вилучення з описом документів і відправляють автотранспортний засіб на спеціалізовану стоянку», – повідомляють у «Ространснадзорі».

Нагадаємо, вчора прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв не виключив заборони на рух територією РФ усіх видів транспорту з території України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: