Деканоїдзе відзвітувала про переатестацію поліцейських у Києві та області

Читать на русском
Глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе повідомила, скільки службовців поліції Києва та Київської області не пройшли переатестацію.
Хатія Деканоїдзе

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе розповіла, скільки службовців вищої ланки в поліції Києва та Київської області не пройшло переатестацію.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Деканоїдзе заявила вчора, 14 лютого, в ефірі телеканалу «1+1».

За її словами, в Києві не пройшло переатестацію 80% вищого керівництва Національної поліції.

«Ми вже завершили переатестацію Києва та Київської області, й хочу вперше оголосити результати підсумкової переатестації. Як ви бачите, було переатестовано близько 13 тис. співробітників Нацполіціі України й відсів з найвищого рівня керівництва – це 80%, керівництва середньої ланки – 70% і вже рядовий склад – всього 13%. Це по Києву», – сказала Деканоїдзе.

По Київській області переатестацію не пройшло 60% вищого керівництва, 40% керівників середньої ланки та 19% рядових, повідомила глава Нацполіціі.

«Ми розвиваємося й немає межі досконалості. Ми переймаємо кращий світовий досвід», – підсумувала Деканоїдзе.

Також глава Нацполіції зазначила, що з 15 лютого в Україні стартує Національний поліцейський кол-центр і анонсувала старт нової поліції в 29 містах країни.

Нагадаємо, раніше глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявила, що в кінці лютого стартує додатковий набір до столичної патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: