Україна отримає багатомільйонний кредит від Туреччини

Читать на русском
У рамках візиту урядової делегації Республіки Туреччина була підписана угода про надання Україні кредиту терміном на 5 років.

Кабінет міністрів України та делегація уряду Туреччини підписали договір про надання Україні кредиту в 50 млн доларів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу українського Кабміну.

Договір був підписаний під час візиту турецької делегації на чолі з прем'єр-міністром країни Ахметом Давутоглу.

В КМУ повідомляють, що між урядами України та Туреччини було підписано кредитний договір, який передбачає надання Україні 50 млн доларів кредиту терміном на 5 років під 2,5% річних.

В українському уряді зазначають, що ці кошти підуть на фінансування загального фонду Державного бюджету.

Договір був підписаний міністром фінансів України Яресько та представником Секретаріату казначейства апарату прем'єр-міністра Турецької Республіки.

Також у КМУ повідомляють, що в рамках міжурядової зустрічі було підписано двосторонню Угоду про передачу Україні укомплектованого збірного наметового польового шпиталю.

Туреччина готова до ЗВТ з Україною – прем'єр ДавутоглуПрем'єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу заявив про готовність до запровадження зони вільної торгівлі з Україною.

Як повідомляло «Слово і Діло», в рамках цього візиту на зустрічі з головою українського уряду Арсенієм Яценюком прем'єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу заявив про готовність до запровадження Туреччиною зони вільної торгівлі з Україною.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: