Закритий у суботу КПВВ «Мар’їнка» відновив роботу

Читать на русском
Незважаючи на постійні обстріли, пункт пропуску в Мар'їнці знову відкритий з неділі, 14 лютого.
Фото: dpsu.gov.ua

Контрольно-пропускний пункт в’їзду та виїзду «Мар’їнка», закритий у суботу через обстріли бойовиків, сьогодні відновив роботу.

Про це з посиланням на Державну прикордонну службу інформує «Слово і Діло».

«Черг в обох напрямах не було. На КПВВ «Новотроїцьке» на в'їзд очікувало 20 автомобілів та 80 на виїзд відповідно. Черг на «Гнутовому» також не було», – констатували у Держприкордонслужбі в неділю.

Всього ж, за підрахунками прикордонників, пропускні пункти на лінії розмежування в Донецькій і Луганській областях перетнули понад 13,5 тис. людей. Зокрема, через КПВВ «Мар’їнка» пройшли 2283 особи та 456 транспортних засобів, «Новотроїцьке» – 6856 осіб та 1897 транспортних засобів, «Гнутове» – 2222 особи та 698 транспортних засобів, «Станично-Луганське» – 2147 осіб.

Нагадаємо, КВПП «Мар’їнка» останніми днями є об’єктом посиленої уваги терористів. Після того, як 12 та 13 лютого були обстріляні опорні пункти сил АТО в районі пропускного пункту, було прийняте рішення про його закриття. Раніше речник АП з питань антитерористичної операції Андрій Лисенко попередив, що закриття КПВВ може призвести до гуманітарної катастрофи на окупованій території.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: