Аваков впевнений, що Турчинов не зрадить Яценюка

Читать на русском
Секретар РНБО Олександр Турчинов ніколи не виступить за відставку прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, вважає Аваков

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає, що глава РНБО Олександр Турчинов не зрадить Арсенія Яценюка і не виступить за його відставку.

Про це глава МВС сказав в коментарі «Дзеркалу тижня», передає «Слово і Діло».

«Турчинов ніколи не виступить проти своїх товаришів. Ми занадто багато з ним разом пройшли. Я це кажу абсолютно щиро», - заявив Аваков.

На думку Авакова, Турчинов - «серйозний кризовий менеджер», і під час анексії Криму Росією нинішній глава РНБО поводився більш ніж гідно.

Юрій Луценко: у Яценюка є лише два шляхиДля того, щоб продовжити працювати на чолі уряду, Яценюк має домовитися в першу чергу з «Самопоміччю», вважає Юрій Луценко.

«Не маючи ресурсів, з обмеженими можливостями, він утримав ситуацію в складний час... І мені все одно, що говорять про його кроки ті, хто навіть приблизно не уявляє, якою ціною давалися рішення у 2014-му», - зазначив міністр.

Резюмуючи, глава МВС запевнив, що всупереч чуткам, у фракції «Народного фронт» немає розколу і вона як і раніше залишається «монолітної».

Нагадаємо, сам Турчинов у вересні заявив, що планує й надалі займатися національною безпекою і обороною країни і переходити на роботу в Кабінет міністрів не має наміру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: