Закарпатці організували мобільні дозори для «полювання» на російські фури

Читать на русском
Заблокованою залишається тільки одна з чотирьох трас, якими можна потрапити до Закарпаття. Однак на інших дорогах чергують «мобільні блокпости».

Активістам на Закарпатті вдалося заблокували лише одну з чотирьох трас, якими можна потрапити на територію області, на решті трас чергують «мобільні блокпости».

Про це в ефірі «ТСН» розповів голова громадської організації учасників бойових дій «Побратими України» Микола Марчишак, передає «Слово і Діло».

«Ми не перешкоджали руху інших автомобілів. Водіїв російських вантажівок ввічливо попросили, щоб вони розверталися, тому що ми проводимо громадську акцію протесту й маємо намір не пропустити їх в Європу через Україну», – зазначив Марчишак.

За його словами, заблокованою залишається тільки одна з чотирьох трас, якими можна потрапити до Закарпаття. Однак на інших дорогах чергують «мобільні блокпости». «Там є мобільні групи. Є люди, які спостерігають. У разі, якщо будуть спроби проїзду, то мобільні групи оперативно зможуть заблокувати дорогу», – розповів Марчишак.

Він зазначив, що блокада російських вантажівок на Закарпатті триває, але заторів на дорогах немає.

Відзначимо, що учасники блокади російських фур вимагають заборонити торговельну діяльність РФ в Україні до вечора 15 лютого.

Нагадаємо, що Польща заборонила російським вантажівкам в'їзд і пересування своєю територією, тому вони змінили свій маршрут і рушили через Словаччину та Угорщину, перетинаючи кордон на Закарпатті.

Як раніше повідомлялося, активісти, які блокують український кордон у Закарпатській області на трасі Київ-Чоп, за минулу ніч не пропустили 12 вантажівок з Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: