Учасники блокади на Закарпатті не пропустили 12 вантажівок з РФ

Читать на русском
Цієї ночі заблоковано 12 фур. У соціальних мережах акцію з блокування російських трейлерів на Закарпатті вже назвали «ввічливою блокадою» та «ведмежою блокадою».

Активісти, які блокують український кордон у Закарпатській області на трасі Київ-Чоп, за минулу ніч не пропустили 12 російських вантажівок.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на закарпатський інформаційно-діловий портал «Мукачево.net».

«Протягом ночі було розвернуто близько 10 російських вантажівок, зранку – ще дві», говорить голова організації «Карпатська Січ» Тарас Деяк.

Вночі поліцейські попросили учасників акції змістити місце дислокації та переміститися з неосвітленої ділянки траси ближче до стаціонарного посту поліції, де є освітлення. Блокадники пристали на пропозицію.

Наразі, за словами активістів, правоохоронці, які несуть службу поруч, перепон акції протесту не чинять. Місцеві ж жителі підтримали бійців харчами й теплим чаєм. У соціальних мережах акцію з блокування російських фур на Закарпатті вже назвали «ввічливою блокадою» та «ведмежою блокадою», з’явилися й відповідні хеш-теги.

Як повідомлялося, в селі Нижні Ворота Воловецького району Закарпатської області триває безстрокова акція з блокування вантажівок з номерними знаками Російської Федерації. Ініціювали акцію учасники Спілки УБД в АТО «Побратими України», підрозділи «Карпатської Січі», «Правого Сектору», волонтерського корпусу «Айдар», ЦК «Азов», батальйону «Донбас» та ін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: