Тимошенко планує переграти Саакашвілі на «антикорупційному фронті» – експерт

Читать на русском
Політолог поділився міркуваннями щодо заяви Юлії Тимошенко та Валентина Наливайченка про об'єднання команд, щоб не допустити нової революції.
Петро Олещук

Лідер фракції «Батьківщини» розпочала передвиборчу кампанію, сподіваючись на дострокові вибори до ВР.

Про це в коментарі «Слову і Ділу» розповів політичний експерт Петро Олещук, аналізуючи інформацію про те, що лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко та екс-глава СБУ Валентин Наливайченко об'єднують команди.

«Зараз набирає популярності антикорупційний напрямок, тому всі будуть боротися із корупцією та зрадниками. Насправді, всі готуються до майбутніх парламентських виборів, які, враховуючи всі обставини, скоріш за все, є неминучими. Об'єднання сил Тимошенко та Наливайченка – це старт передвиборчої кампанії «Батьківщини». Наливайченко або увійде до складу фракції, або ж для нього придумають інший формат», – пояснив експерт.

Як уточнив експерт, уряд отримає транш від МВФ, але проблеми, які існують в парламенті, нікуди не подінуться, й рано чи піздно суспільне невдоволення Яценюком буде настільки загрозливим для політичної еліти непрогнозованими процесами, що їм простіше буде оголосити дострокові вибори.

Юлія ТимошенкоНародний депутат України
Тимошенко запевнила, що фракція "Батьківщина" залишатиметься в коаліціїСказано 26 лютого 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

«В кожному разі, Тимошенко зараз грає на випередження щодо політичної партії Саакашвілі, якої ще немає. Умовно кажучи, лідер «Батьківщини» грає на «антикорупційному фронті», – проаналізував ситуацію Олещук.

Додамо, що минулого року народний депутат України Юлія Тимошенко запевняла, що фракція «Батьківщини» залишатиметься в коаліції, незважаючи на деякі проблеми взаємодії з урядом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: