Кабмін затвердив програму діяльності на 2016 рік

Читать на русском
Серед першочергових завдань уряд визначив широкомасштабну приватизацію об'єктів державної власності. Крім іншого, уряд буде продовжувати впроваджувати дерегуляцію української економіки.

Уряд України схвалив програму своєї діяльності, яка була ухвалена одноголосно на сьогоднішньому засіданні.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Є заперечення проти ухвалення програми? Жодних. Рішення ухвалено», – зазначив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк. Глава уряду додав, що у вівторок програма діяльності буде представлена ​​у Верховній Раді.

Відзначимо, що серед пріоритетів уряду на 2016 рік вказується широкомасштабна приватизація та запровадження безвізового режиму.

«Номер один – прозора, чесна, широкомасштабна приватизація об'єктів державної власності та ухвалення відповідного законодавства. Одеський припортовий, центренерго, обленерго та інші об'єкти, які зараз заборонені до приватизації, але не мають стратегічного значення для безпеки держави, мають бути виставлені на чесні та прозорі аукціони», – зазначив Яценюк.

Крім іншого, уряд продовжуватиме впроваджувати дерегуляцію української економіки, реформувати ДФС, систему суддівства та Збройні сили країни.

За словами Яценюка, серед пріоритетів Кабміну – повноцінна імплементація ЗВТ з ЄС і запровадження цього року безвізового режиму. «Окремо в нашому програмному документі – ухвалення законів про запровадження страхової медицини», – додав він.

Нагадаємо, що 8 лютого коаліція відмовилася від ідеї «Радикальної партії» щодо формування нової коаліційної угоди та нового уряду на його основі. Вже 11 лютого Кабмін ухвалив програму своєї діяльності на 2016 рік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: