У 2016 році МВС буде економити на всьому, крім зарплат – Згуладзе

Читать на русском
Згуладзе заявила, що Міністерство внутрішніх справ цього року буде економити на всьому, крім зарплат
Ека Згуладзе

Заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе висловила намір відомства цього року максимально економити фінансові кошти.

Про це заступник міністра заявила сьогодні на спільній колегії Міністерства внутрішніх справ і Міністерства юстиції на тему: «Від нової поліції до нової юстиції та безпеки громадян», повідомляє «Слово і Діло».

Ека ЗгуладзеПерший заступник Міністра внутрішніх справ України
Згуладзе запевнила, що зарплата співробітників нової патрульної служби МВС складе 6-8 тис. грнСказано 19 січня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

«Ми дуже вдячні США й Канаді за те, що у нас є гарна форма для нових поліцейських. Але цього року ми будемо економити все, що у нас є, на інші пріоритети, в тому числі й на зарплати. Зарплати мають бути достойні всюди - не тільки в поліції, а й у прикордонників, у ДМС, Національної Гвардії і у всіх інших державних закладах», – сказала Згуладзе.

«Ми йдемо на цей ризик – менше популізму, менше краси, інвестиція в людей, у тому числі в наших», – сказала заступник міністра.

Раніше сьогодні «Слово і Діло» повідомляло, що за минулий рік зарплата прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка зросла втричі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: