Нардеп від «Народного фронту» хотів заборонити чиновникам спілкуватися з громадянами

Читать на русском
У 2014 році народний депутат Віктор Романюк пообіцяв внести до Верховної Ради законопроект, який би дозволив українцям спілкуватися з чиновниками лише за допомогою спеціальних апаратів.
Віктор Романюк

Будь-яка виборча кампанія в Україні супроводжується великою кількістю різноманітних обіцянок. Але найбільше, як правило, обіцяють кандидати в народні депутати, які в боротьбі за симпатії виборців дуже часто зловживають відвертим популізмом.

Так сталося і з нардепом від фракції «Народного фронту» Віктором Романюком, який, будучи кандидатом у депутати, дав дуже незвичну обіцянку, пише «Слово і Діло».

У своїй передвиборчій програмі 2014 року Романюк заявив, що ініціює заборону на особисте спілкування чиновників з українцями. На думку Романюка, спілкування слуг народу з громадянами має відбуватися лише через спеціальні апарати.

За задумом нардепа, ця ініціатива допомогла б подолати свавілля українських чиновників і припинила би «вертеп корупції».

З огляду на нереалістичність реалізації даної обіцянки, «Слово і Діло» розцінює її як популістську та надає статус «не виконано». Станом на сьогодні Віктор Романюк не ініціював жодного законопроекту, який міг би втілити в життя відповідну обіцянку нардепа.

Віктор Романюк балотувався до Верховної Ради від «Народного фронту» за 94-м одномандатним виборчим округом (Київська область). Згідно з даними ЦВК, за нього проголосували 25 989 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: