Коаліція відмовилася сформувати новий уряд – Ляшко

Читать на русском
Радикальна партія вийшла з коаліційних переговорів через відмову парламентської більшості міняти коаліційну угоду.
Олег Ляшко

Коаліція відмовилася від ідеї «Радикальної партії» щодо формування нової коаліційної угоди та нового уряду на її основі.

Про це заявив лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко, пише «Слово і Діло» з посиланням на його сторінку в Facebook.

«Фракції коаліції відмовилися враховувати пропозицію «Радикальної партії» щодо формування нової коаліційної угоди і, на її основі, нового професійного уряду... Замість обговорення програмних засад діяльності нової коаліції й уряду нам наполегливо пропонували перевести розмову до банального розподілу посад. Тому ми заявляємо про вихід з переговорного процесу в зв'язку з відмовою влади сформувати нову коаліцію та новий уряд, на чому ми наполягали», – заявив Ляшко.

У стані ротацій: чи вдасться коаліції домовитися про переформатування Кабміну?У зв'язку з політичною кризою, яка з кожним днем набирає обертів, «Слово і Діло» вирішило розібратися, як будуть розвиватися події в Україні найближчим часом.

Таким чином, «РПЛ» більше не бере участі в коаліційних переговорах. Іншими принциповими питаннями, на думку Ляшка, були відмова від особливого статусу Донбасу, мораторій на продаж сільгоспземель, непідвищення пенсійного віку, перезавантаження судової системи, відставка Шокіна та Гонтаревої.

Нагадаємо, раніше в «Радикальній партії» заявляли, що готові повернутися до коаліції, але лише на певних умовах, що лежать в економічній площині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: