Фірсов вийшов із фракції «БПП»

Читать на русском
Фірсов вирішив залишити фракцію «БПП» через причетність Ігоря Кононенка до корупційних схем.

Народний депутат України Єгор Фірсов заявив про свій вихід із фракції «Блоку Петра Порошенка».

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Це рішення далося мені дуже непросто. Я підійшов до нього виважено, розмірковував кілька днів, але зрозумів, що іншого виходу в мене немає. Тому я виходжу з фракції «Блоку Петра Порошенка», – заявив Фірсов.

За його словами, залишатися у фракції разом з Ігорем Кононенком він більше не може та не бажає покривати його корупційну діяльність.

«Чесно кажучи, я хотів вийти з фракції ще того дня, коли вона не підтримала рішення про позбавлення мандата Ігоря Кононенка. Але колеги порадили не робити необачних кроків. Я трохи охолов, порадився з людьми, думку яких ціную, і не змінив свого рішення. Залишатися у фракції разом з паном Кононенком я більше не можу, тому що не згоден покривати його корупційну діяльність і не хочу, щоб мене асоціювали з нею», – наголосив Фірсов.

Він також зауважив, що останньою краплею стала історія з міністром економічного розвитку та торгівлі Айварасом Абромавичусом, який звинуватив Кононенка в тиску на своє міністерство.

Нагадаємо, раніше міністр економічного розвитку Айварас Абромавичус заявив про відставку. За його словами, заступник глави фракції «БПП» Ігор Кононенко намагався взяти відомство під свій контроль.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: