У разі переформатування уряду піде весь Кабмін – Яценюк

Читать на русском
Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк попередив, що часткового переформатування уряду не буде, і якщо таке рішення буде прийнято, звільняться всі міністри.
Арсеній Яценюк

У разі переформатування нинішнього Кабінету міністрів уряд піде у відставку всім складом.

Про це під час години запитань до уряду в парламенті заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає «Слово і Діло».

«Ми всі прийшли однією командою і ми будемо працювати далі однією командою. І якщо буде прийнято рішення про те, що ця команда має бути змінена, ми підемо всі разом. Але ми будемо боротися до останнього», – зазначив прем'єр.

У МВФ почали сумніватися, що антикорупційні ініціативи в Україні працюютьЗаява міністра економічного розвитку та торгівлі України Айвараса Абромавичуса про корупцію ставить під сумнів антикорупційні ініціативи в країні.

Голова уряду нагадав про вчорашнє позачергове засідання, на якому більшість членів уряду заявили, що продовжать працювати однією командою.

Нагадаємо, вчора, 4 лютого, Олександр Квіташвілі, Андрій Пивоварський, Юрій Стець та Олексій Павленко заявили про те, що відкликають свої заяви про звільнення з посад міністрів охорони здоров'я, інфраструктури, інформаційної та аграрної політики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: