У справжнє оновлення уряду вже ніхто не вірить – Найєм

Читать на русском
Мустафа Найєм вважає, що майбутнє «перезавантаження» уряду не принесе обіцяних результатів.

Народний депутат України від фракції «БПП» Мустафа Найєм вважає сформовану на сьогодні ситуацію в уряді кризою й сумнівається в ефективності нинішнього Кабміну.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку Найєма в Facebook.

«Урядова криза, яка, як ми наївно вважали, струсоне кабінети на Банковій і Грушевського й дасть новий шанс для реформ, в реальності лише оголила неадекватність ключових гравців перед наявними викликами та посилила відчуття неминучості вибуху», – вважає нардеп.

Найєм також заявив, що «в справжнє оновлення уряду вже ніхто не вірить. Ані пересічні громадяни, ані експерти, ані політики, ані спостерігачі».

У стані ротацій: чи вдасться коаліції домовитися про переформатування Кабміну?У зв'язку з політичною кризою, яка з кожним днем набирає обертів, «Слово і Діло» вирішило розібратися, як будуть розвиватися події в Україні найближчим часом.

«Про яке оновлення ми взагалі говоримо, якщо третина уряду, яка ще тиждень тому покинула свої посади в знак протесту проти керівництва КМУ, вчора ввечері смирно й пафосно повернулася на свої посади в Кабінет того ж незмінного прем'єра?», – підсумував Найєм.

Нагадаємо, вчора під час засідання уряду четверо міністрів, що раніше заявили про своє звільнення з посад, публічно відкликали заяви про відставку. Пізніше радник Президента України Олег Медведєв заявив, що після офіційного звіту Кабінету міністрів у Верховній Раді буде вирішено питання про кадрові зміни в уряді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: