Втрати російських військ на Донбасі зросли – ГУР України

Читать на русском
Лише за перший місяць 2016 року кількість російських громадян, загиблих в ОРДЛО, сягнула 42 осіб.

На території окремих районів так званих «ДНР» і «ЛНР» відзначається збільшення кількості загиблих російських громадян.

Про це повідомив на брифінгу представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «ЛІГАБізнесІнформ».

За його словами, лише за перший місяць 2016 року на Донбасі загинуло 42 громадянина Російської Федерації.

Експерт: війна з РФ триватиме навіть після завершення конфлікту на ДонбасіСпеціаліст поділився міркуваннями щодо рішення Європарламенту підтримати створення формату «Женева плюс» для повернення Криму.

За даними ГУР, в цілому за період з січня по вересень 2015 року на території України загинуло 627 осіб зі складу 1-го та 2-го «армійських корпусів», які керуються відповідно з Донецька та Луганська. За той же період поранення різного ступеня отримало 2155 осіб.

«Значна частина бойових втрат російських військовослужбовців сталася вже після підписання мінських угод і продовження агресивних бойових дій російських окупаційних військ на території нашої країни», – зазначив Скібіцький.

Він також повідомив, що українська розвідка має в своєму розпорядженні підтверджену інформацію щодо всіх осіб, які загинули або отримали поранення за період із січня по вересень 2015 рік.

Як повідомлялося раніше, станом на кінець 2015 року кількість загиблих українських військових за весь час проведення АТО становило 2269 бійців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: