Активісти готуються відновити блокаду Криму

Читать на русском
Активісти планують продовжити блокаду Криму, навіть якщо суд скасує відповідну постанову Кабміну.
Ленур Іслямов

Активісти, які наразі блокують адмінкордон з Кримом, готові відновити свої дії в разі скасування судом постанови Кабінету міністрів України про товарну блокаду півострова.

Про це в інтерв'ю «Крим.Реалії» заявив голова штабу активістів Ленур Іслямов, передає «Слово і Діло».

«Ми нікуди з адмінкордону не йшли, ми моніторимо ситуацію щодня, наші люди залишаються на важливих об'єктах там. Тому, якщо станеться така зрада, як відміна постанови уряду про блокаду Криму, ми будемо готові оперативно реагувати та блокувати все знову самотужки», - повідомив активіст.

Два роки окупації: як змінилися макроекономічні показники Криму?Що отримав і що втратив Крим після приєднання до Російської Федерації, та як змінилося життя кримчан у складі РФ.

«Ті, хто називає себе правозахисниками, схожими позовами сприяють нашому спільному ворогу, такі позови – це зрада України та інтересів кримчан», – додав Іслямов.

Вчора стало відомо, що громадська організація «Правозахисна спілка 20 лютого» подала судовий позов про відміну постанови Кабміну №1035. Цим урядовим документом заборонялося ввозити та вивозити українські товари з території Кримського півострова на материкову Україну і назад. Слухання за позовом відбудеться в Окружному адміністративному суді Києва.

Нагадаємо, постанова Кабінету міністрів №1035 набула чинності в середині січня цього року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: