У «НФ» розповіли, за якої умови проголосують за судову реформу

Читать на русском
Лідер Народного фронту Максим Бурбак озвучив умову фракції, за якої та проголосує за запропонований Порошенком варіант змін до Конституції в частині правосуддя.
Максим Бурбак

Лідер фракції «Народного фронту» Максим Бурбак заявив, що політична сила проголосує за запропоновану Президентом реформу правосуддя лише у разі, якщо парламент підтримає їхній законопроект про судоустрій.

Про це з посиланням на «УНН» пише «Слово і Діло».

«Ми готові проголосувати за зміни до Конституції в частині судоустрою за умови, що парламент підтримає наш законопроект про судоустрій», – зазначив Бурбак.

Судова реформа: головні зміниКонституційний суд України дав позитивний висновок проекту конституційних змін, а депутати ухвалили рішення про направлення до КСУ оновленого законопроекту.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада розгляне зміни до Конституції в частині правосуддя. Вчора другу редакцію судової реформи схвалили в Конституційному суді України.

Додамо також, що Петро Порошенко вже звільнив 86 суддів, що порушили присягу на вірність Україні в Криму та 3 – за винесення неправомірних рішень під час Революції Гідності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: