Нардепи створили групу для боротьби з рейдерством – Розенблат

Читать на русском
Борислав Розенблат заявив про створення у Верховній Раді України групи з боротьби з рейдерством.
Борислав РозенблатФото: прес-служба «БПП»

Сьогодні у Верховній Раді народний депутат України від фракції «Блоку Петра Порошенка» Борислав Розенблат оголосив про створення депутатської групи з боротьби з рейдерськими захопленнями.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт «БПП» – Солідарність».

«По всій Україні, на жаль, ми маємо багато фактів рейдерства. Наприклад, Житомирська кондитерська фабрика страждає від цього явища вже другий місяць. Підприємство фактично зупинило свою роботу. Держава не отримує податків, а працівники фабрики – заробітну плату», – сказав Розенблат.

Корбан зізнався, що в 90-х займався рейдерствомГолова політради партії «УКРОП» Геннадій Корбан заявив, що з 1990-х років його основним бізнесом було те, що в Україні заведено називати рейдерством.

«Коли ми працюємо над створенням привабливих умов для інвестиційного клімату, рейдерські захоплення перекреслюють всю цю роботу. Тому багато народних депутатів сьогодні об'єдналися проти цього ганебного явища», – додав представник «БПП».

Нагадаємо, в грудні 2015-січні 2016 років вибухнув гучний скандал, пов'язаний зі спробою рейдерського захоплення Житомирської кондитерської фабрики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: